Formen er bedre :)

Men jeg finner ikke bloggeren i meg. Det gav meg så mye å blogge, lese blogger, få tilbakemeldinger og jeg kjøpte til og med speilrefleks for jeg ble så glad i å ta bilder. Hadde så mange planer, så mye jeg ville skrive om, ta bilder av, filmer jeg ville lage osv.... Så var det som om et lys ble slukket. Bloggen døde rett og slett ut fra å være en blogg som klatret på topplistene til en som falt rett ned uten at det gjorde meg noe. Jeg mistet rett og slett blogg gleden og inspirasjonen. Det var som om jeg våknet en dag og bare var tom. Tom for ord, kreativitet og inspirasjon.

Men jeg vil beholde bloggen, for kanskje jeg en dag våkner opp full i inspirasjon igjen. Kanskje jeg får lyst å dele tanker, bilder og får ny inspirasjon. 

Kanskje...kanskje ikke....

Kanskje blir jeg så dårlig igjen at jeg trenger en ME blogg. Kanskje blir jeg så god at jeg ikke husker hvordan det er å være dårlig....det er ihvertfal drømmen min og faktisk så har jeg til tross for at jeg ikke klarer en hel dag med vanlige aktiviteter blitt utrolig mye bedre. Jeg blir enda sliten av å lage middag og lange gåturer får meg rett i seng.

Men jeg lever og har det så bra som jeg kan ha det tross omstendighetene.

Så til alle som fortsatt leser bloggen min de gangene jeg velger å skrive: Jeg setter pris på dere! 

Denne hang på veggen hos mormor og morfar <3 

Ønsker alle en fin kveld!

 

5 kommentarer

Mariann Westli

30.10.2012 kl.18:48

Så godt å høre at du har det bra da selvom du fortsatt har mange utfordringer. Ja noen ganger er det ikke like lett å finne inspirasjon, uansett hva det måtte være.

Lykke til med blogging og sykdommen.

IngaP

30.10.2012 kl.19:36

Fint at du er bedre Det er ikke alltid slik at man vil blogge, og det er jo helt greit. Det er ikke morsomt viss det blir på tvang man gjør det. Det er jo ikke obligatorisk :) Håper du får inspirasjonen tilbake igjen. Og at du har det fint såklart

minnenesomvarer

04.11.2012 kl.20:26

Kjenner meg igjen i det der altså - ha LYST til å ha lyst,men likevel ikkje klarer å ha det. Håper du får inspirasjon til å blogge etterhvert - eller kanskje det er noe annet som er bedre for deg å gjøre, en annen interesse som vokser frem kanskje :)

Melivetpaaslep

06.11.2012 kl.13:39

Jeg har lenge lurt på hvorfor du ble borte, nå har jeg svar iallfall.

Bloggelysten kommer nok tilbake. Det kan være at den har fått for mye oppmerksomhet når du har vært for sliten?

Jeg ønsker deg gode dager!

minnenesomvarer

22.12.2012 kl.20:14

fint å høre at du er bedre :) blogge interessen går vel litt i perioder, iallefall gjør den det med meg. ta den tiden du trenger, er mitt råd :) og god jul :) klem

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits