Trenger du julegavetips?

Jeg skal ikke kjøpe en eneste julegave i Desember, men ha tid til å virkelig kose meg sammen med sønnen min istedenfor å stresse :) Har tenkt litt på om butikken min skulle få egen side, men foreløpig så holder det med en blogg og jeg har laget en FB side her: http://www.facebook.com/ForeverStavanger

Setter veldig stor pris på om dere liker og deler siden. Det vil komme endel info der som ikke kommer i bloggen min og jeg vil ha kampanjer og dele ut vareprøver fra siden min, men ikke fra denne bloggen så liker du siden kan det være du får en hyggelig overraskelse i posten også. (Det er ingen konkurranse) 

Men tilbake til julegavene. Trenger du julegavetips? Er det noen som har alt? Da er det jo genialt å gi en gave som alle trenger. Hvem av dere bruker shampoo, balsam, tannkrem, skrubb, ansiktskrem, kroppskrem, kuldekrem, leppepomade osv? Ingen? Alle? Jeg kan hjelpe deg med å finne julegave som passer for både liten, stor og til din firbente venn :) 

Mer info om dette finner du også på hjemmesiden min og bor du i nærheten så vil jeg åpne hjemmet mitt for julegaveshopping uten stress og mas, eller kanskje du vil ha det hjemme i din egen stue med dine venner? Da kan jeg komme og dere prøver produktene gratis. I tillegg får du som takk for hjelpen gratis produkter av meg :) 

Du kan ta kontakt med meg her, på facebook eller på mail: foreverstavanger@yahoo.no 

 

 

11 kommentarer

Ann-Elin

02.10.2012 kl.00:06

Liker :-D

miriamsl

02.10.2012 kl.00:07

Så bra at noen er tidlig ute med julegavetips, lurt å begynne tidlig med julegaveshoppingen :)

Shani Maria

02.10.2012 kl.00:16

Så fint :) Er greit å begynne tidlig :)

tmhh

02.10.2012 kl.00:20

Lurt å begynne tidlig så prisene ikke er super høye :)

Kjempe fin blogg :)

Nathalie Kristin

02.10.2012 kl.00:21

tips er aldri feil, men jeg bruker å begynne i oktober/november med gavene. Orker rett og slett ikke gå i butikkene i desember når folk er paniske og i siste liten skal handle hundre og femti tusen ting.. Og folk er rett og slett ikke koslige i den tiden på kjøpesenterne (altså kundene) for de er så stressa og egoistiske på seg og sitt og tar ca null hensyn. Nei det er ikke noe for meg ;)

meblogg

02.10.2012 kl.01:30

Nathalie Kristin: Det er ikke noe for meg heller :) Julegaveshopping hjemme er mye bedre ;) Kontakt meg om du er interessert :) Enig i at folk ikke er hyggelige da for de er så stressa og det er da du får bulker i bilen og jeg som har ME tåler det ikke, så det er helt uaktuelt for meg å gå i butikker i Desember. Da åpner jeg heller for at folk kan komme hjem til meg for en hyggelig julehandel uten stress.

meblogg

02.10.2012 kl.01:30

tmhh: Prisene mine er samme uansett og kanskje jeg kjører noen juletilbud :)

meblogg

02.10.2012 kl.01:31

Shani Maria: Ja, det er det :)

meblogg

02.10.2012 kl.01:31

miriamsl: Jeg har noe for alle :)

meblogg

02.10.2012 kl.01:31

Ann: Liker at du liker :)

Nathalie Kristin

02.10.2012 kl.12:23

Jeg skal si fra vet du :) Høres spennende ut dette prosjektet ditt, det må jeg si :) Flott at du har funnet noe du kan gjøre hjemme fra stua, og som du kan gjøre når du faktisk har energi og er i form til det :)

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits