Det er ingen tvil, se bare her!

 

 

Før jeg prøvde aloe vera gel fra Forever hadde jeg prøvd å drikke noe fra en helsekostbutikk og blitt rett og slett dårlig av den. Den var tynnflytende som vann med advarsel bakpå. Forever sin aloe vera er trygg å drikke og det er bare ren stabilisert økologisk aloe vera, godt for magen og hele kroppen din. Og det er ingen advarsel på den, for det trengs ikke ;) Prøv selv :) 

 

Har du sett hva aloe vera kan gjøre for huden utvendig? Da kan du jo bare tenke deg hva den gjør innvendig :) 

4 kommentarer

Silje Margrethe

21.09.2012 kl.10:01

Ja, selv bruker jeg Aloe vera Juice fra Dr.melumad :)

meblogg

21.09.2012 kl.14:07

Silje Margrethe: Og den lukter og ser ut som aloe vera? Hvordan er konsistensen? Skulle likt å sett den...hva står det bakpå og hva smaker den?

LilleKoda

21.09.2012 kl.15:29

Jeg har kjøpt en Aloe Vera Concentrate fra iHerb, men jeg har ikke prøvd denne ut enda, håper den er grei på smak =)

meblogg

23.09.2012 kl.00:23

LilleKoda: Hvorfor ikke heller prøve ren aloe vera enn aloe vera konsentrat?

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits