Vil du ha gratis dagkrem basert på aloe vera? Gjelder bare Stavanger/Sandnes regionen!

Firming Foundation Lotion er en lotion som er utviklet for å hjelpe huden din å beholde sin spenst og glød. Den trekker porene sammen, styrker, bygger opp og er perfekt å bruke under sminke.

Innholdet består av en blanding av Aloe Vera Gel og andre fuktighetsgivende og pleiende stoffer, pluss kollagen og elastin (som motvirker rynker). Den gir også beskyttelse mot sollys, sterk vind og luftforurensing -faktorer som kan bidra til at huden aldes raskere. Inneholder også A-, C- og E-vitaminer, som er viktig for huden, samt ekstrakt av valurt og kamille :) 

Vil du ha en dagkrem GRATIS så er alt du trenger å gjøre:

-Få noen du kjenner, mammaen din, tanten din eller det kan være deg selv (som da også får vertinnegave i tillegg) til å samle 3-10 personer hjemme hos seg for en gratis velvære kveld, hvor jeg kommer hjem til deg å viser frem produkter fra Forever (se: www.foreverliving.no) som er helse og velvære produkter basert på økologisk aloe vera. 

Liker dere produktene så kan dere bestille de denne kvelden :)


Her ser du meg med et lite utvalg av produktene og hunden min som også bruker Forever produkter.

 

Vi har produkter for ALLE! Til mor, far, besteforeldre, barn, dyr og det beste av alt:

Vertinnen får også GRATIS gave :) Så hva har hun å tape? I verste fall bare litt av tiden sin med meg ;)

 

Dagkremen vil jeg sette igjen til deg hos vertinnen eller sende deg i posten -det kan du velge selv :) 

 

SÅ KUNNE DU ELLER NOEN DU KJENNER TENKE DEG Å HA EN VELVÆRE KVELD?

 

Mail meg på foreverstavanger@yahoo.no

2 kommentarer

#Mariell Renate Bjørkhaug#

19.09.2012 kl.02:27

Så spennende da:)

pinkcm

19.09.2012 kl.14:50

Fin blogg, kommenter gjerne tilbake :)

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits