En liten oppdatering

I dag har jeg ligget rett ut og sovet, hatt symptomøkning og sovet. Satser på å være på beina igjen til helgen så vi kan kose oss sammen som en vanlig familie. Det er de små tingene som betyr noe.

Ringte NAV i dag og de støttet meg selvfølgelig ikke i å starte for meg selv siden jeg er syk. Men jeg forklarte hvordan det var og at jeg har meldt meg på kurs. Det var greit, men de dekket det ikke. Og jeg ringte egentlig for å informere om at jeg drev med Forever, ikke for å spørre om det er geit.  I dag kjenner jeg virkelig mine begrensninger, men jeg velger å se mulighetene, for de er der! NAV ville sette opp et møte og en plan videre og jeg gruer meg til det, for det er så vanskelig med ME...det kan ikke forklares.

Min største skrekk er at NAV mener jeg er bra nok til arbeidstrening gjennom de, som betyr gård eller fretex...det er jeg ikke verken frisk nok eller motivert nok til. I dag skulle jeg tatt kaffe med søsteren min i byen, men kjente allerede i går da jeg var hoS frisøren på dagen og ute på kvelden at det ble i overkant. Jeg visste jeg ville våkne dårlig i dag for jeg kjente faresignalene som betyr "nå må du hvile" i går, men overhørte de for jeg hadde det så gøy. Det må da være lov å leve. ME krever derimot betaling for det i etterkant og det vet jeg. Har mest lyst å gråte, men holder på smilet så godt jeg kan. 

Jeg er bedre enn jeg var for er år siden, tross alt :) 

 

4 kommentarer

Nathalie Kristin

13.09.2012 kl.18:49

Jeg får så vondt av deg når jeg leser at du har dårlige dager.. Du skal virkelig vite at jeg har deg med meg i tankene mine hver dag :) God klem og god bedring.

gulletsliv

13.09.2012 kl.18:52

Jeg vet så altfor godt hvordan du har det Kjære du..

Sender deg varme ,gode tanker <3

Silje Marita

13.09.2012 kl.18:57

Uff..
Utrolig fin blogg du har,ny leser! Jeg har konkurranse på bloggen min nå,meld deg på! :-D

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits