Konkurranse! Stor vinnersjanse!

Har fått to bidrag, det er alt, så prøver meg igjen da jeg synes det er vanskelig å ha en konkurranse med to personer som bidrar. Så her har dere store vinnermuligheter!

Har et par nydelige øredobber herfra: http://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/sec22e2a66f2c/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/100002

(De er selvfølgelig ikke åpnet)

Så jeg tenkte å gjennåpne bloggen min med ny header og det er her øredobbene kommer inn i bildet, for den som lager den nye headeren til meg får disse nydelige øredobbene:

Jeg vil du skal bruke teksten som står i headeren min, eller deler av den, sammen med ett eller flere bilder.

Hvilken effekt du bruker og om du bruker et bilde eller to bilder f.eks. er opp til deg.

Jeg bruker den headeren jeg liker best også poster jeg de andre headerene jeg liker med linker til bloggene deres, så alle kan få se noen av bidragene :) Og jeg tar meg rettigheten til å bytte til en av de andre haderene senere men vil da lage et innlegg om deg som har laget den hvis jeg gjør det :) 

 

 

 

Kanskje bilder av sønnen min og meg, men kanskje ikke...føler kanskje bloggen er litt for privat til å ha ham med på headeren?

Hunden min hvis det passer inn:

Du kan også bruke bilder av hunden min når han ikke sover som du finner her inne på bloggen :) Jeg fant ikke noen på pc'en siden den er ny, men går du i kategorien hund eller bilder så ligger det endel der :) men ikek bruke andre bilder av meg en de over!

Headeren må passe til blogg.no selvfølgelig og den jeg tar i bruk vil jeg bruke fra 7.september og jeg vil linke til deg som har laget den, skrive et innlegg om det som jeg shoutter og selvfølgelig sende deg øredobbene med det samme :) Er du med?

 

Send da ditt bidrag til meblogg@yahoo.no :) 

 

9 kommentarer

JulieSweetyBieber

03.09.2012 kl.21:09

Desverre har jeg ikke hull i ørene menmen.. :)

Fin blogg forresten <3

Anita :)

03.09.2012 kl.21:46

Hei!

jeg har nå sent deg en mail på en header jeg har laget til deg, håper du liker den :)
jeg kan godt prøve å lage en header til deg, så da lager jeg nok en i morgen, siden det begynner å bli litt sent. men jeg bare lurer på om hvilken str skal du ha på headeren? :) send meg gjerne en melding på blogg.no eller på mailen min martinee_johansen@live.no Ha en fin kveld!

Bepp

04.09.2012 kl.17:21

Har sendt deg en på epost :D

Anita :)

04.09.2012 kl.19:59

har du fått mailen min? :)

meblogg

04.09.2012 kl.20:20

Anita: Ja, det har jeg :)

meblogg

04.09.2012 kl.20:22

Bepp: :) Skal sjekke :)

Andrinetegn

04.09.2012 kl.23:10

Hallo<3 Jeg må få vite hvor stor headeren må vere;-) Send melding på blogg.no eller mail til norgejenta@live.no;-)

meblogg

05.09.2012 kl.00:53

Andrinetegn: Det er endel av oppgaven å finne det ut for jeg vet ikke, den må være tilpasset blogg.no, men noen har skrevet det i en kommentar her inne da, se om du finner den :)

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits