Har hatt besøk fra Oslo (BILDER)

På fredag hentet jeg en kompis på flyplassen og her er noen bilder fra dagene som har vært:

Kjøpte MBT (verdens beste) sko på fredagen. Det var halv pris og de hadde sorte, så kjøpte jeg også selv om jeg nettopp kjøpte joggesko....er ikke hver dag man får -1000 kroner på MBT sko da. 

Jeg har brukt MBT i flere år, men for Lars Thomas ble det en tilvenning, hele nervesystemet jobber jo annerledes når du går, så han ble både svimmel og kvalm, men det er verdt det!


På lørdagen skinna han seg og det ble endel hår som falt av kan man si!


Hans store lidenskap er musikk så vi dro til byen for å se på skiver.


Etter å ha vært i byen dro vi hjem og koste oss med filmen "fuck up" som er en veldig bra, norsk komedie :)
Klarer ikke huske hva vi gjorde søndagen jeg...men var ihvertfall på kirkegården og etterpå tok vi noen bilder på Hafrsfjord sammen. Men resten av dagen er bare borte. 

Liker du best farger eller sort hvitt?


Mandagen har jeg dårlig samvittighet for... Skulle dra til byen, men endte med at Lars Thomas ble kjørt til byen og jeg kjørte hjem å la meg. Sovna nesten før jeg kom inn døren og vet den byturen ville ha gjort meg veldig dårlig. Iforhold til ME'en så gjorde jeg det rette, men når du har besøk fra Oslo så føles det utrolig kipt og råttent gjort.


Gikk på Egon å spiste etterpå da, så kom meg på beina igjen. Besøket hadde hatt en fin dag i byen heldigvis og det er jeg glad for.

 

Det var kjempefint å være sosial igjen og det er slike dager som er verdt å betale for i etterkant, for de gir så mye mer enn de tar. Lars Thomas er en kjempegod kompis og jeg savner ham allerede!
 

5 kommentarer

Shani Maria

15.08.2012 kl.11:39

Fine bilder av dere :) Ha en fin dag! Og kos dere :)

Klem :)

meblogg

15.08.2012 kl.12:24

Shani Maria: Han reiste hjem i går ;) Skrev jeg ikke det? Rimelig trøtt når i eg skrev innlegget så skal se over :)

Kaja

15.08.2012 kl.14:11

Fiine bilder, ser ut som om du har kost deg :) Ha en fin dag!

Hazal Aslan

15.08.2012 kl.14:38

fint innlegg!

komentere dette innlegget? , hadde vært kjempe fint! :D

http://hazalaslaan.blogg.no/1344887668_sprsmlsrunde.html

Shani Maria

15.08.2012 kl.22:50

Hmmm... Mulig at jeg kanskje har oversett noe her ;D Bra dere har koset dere ihvertfall! :D Hehe :)

Klem

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits