Går media litt for langt?

Mener dere denne overskriften er ok med tanke på de pårørende? Kunne media vært mer varsom i denne saken? Var det sønnen min som forsvant så ville slike avis overskrifter gjort det verre. Og fått meg til å føle at de rett og slett brukte vår tragedie til å selge aviser. Er det ikke noe som heter "vær varsom plakat"?

Det er selvfølgelig bra at media engasjerer seg så det når ut til folk, men jeg synes de går litt for langt. Hva synes dere?

Mine tanker går til familien.

6 kommentarer

#Mariell Renate Bjørkhaug#

06.08.2012 kl.17:21

Ja, er enig..

ModeMartin

06.08.2012 kl.17:22

Har du haft en bra helg? :)

Nathalie Kristin

06.08.2012 kl.17:41

Blir litt provosert når jeg ser slike overskrifter. =/

Lisaas ^^ kommenterer tilbake.

06.08.2012 kl.18:16

syns de går alt for langt!

theadventuresofkevin

06.08.2012 kl.23:01

Er enig i det du skriver! Det må være helt forferdelig for familien og de nærmeste å se slike overskrifter overalt. Både på fremsiden av aviser og på nett.

Føler også at enkelte overskrifter "dreper" håpet til familien, i og med at mange overskrifter tilsier at dem ikke kommer til å få henne hjem, da i live eller at de aldri får henne tilbake engang. Det er ikke slike ord som burde lese, men heller at man får lese mer positive ting, som gjør at alle holder motet og håpet oppe! Både familie, venner og kjente - samt frivillige som er med i leteaksjonen.

Susann Sivertsen

08.08.2012 kl.10:46

Legger også merke til dette. Det er tydelig at aviser blir bare mer og mer desperate etter oppmerksomhet og salg. Den frie presse og "den fjerde statsmakt" har som oppgave å være samfunnets vaktbikkje, ikke lage sirkus og ståhei for å selge mest mulig. Det er synd å skam at avisene livnærer seg slik på andres håpløshet. Fyseg.

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits