Ligger på lading

Blir ingen blogging på meg i dag. Er bare innom for å lese litt blogger og si at jeg ligger på lading. Sønnen min kommer hjem i morgen etter to ukers ferie så da er det greit å ha litt strøm på batteriet. Formen er ustabil og jeg har et problem som river og sliter i meg, men som jeg ikke kan blogge om. Derfor ble det litt stille her i dag... Kommer sterkere tilbake i morgen!

Dagens opptur: Fikk pakke i posten i dag, fra en kompis i Oslo og det var utrolig hyggelig. Alltid kjekt med uventet post som ikke er regninger :) 

Dagens nedtur: Har gått opp to kilo på ei uke uten å ha gjort endringer i kosten! 

 

4 kommentarer

moonbeamscorner

19.07.2012 kl.21:36

Noen ganger er det bare godt å trekke ut kontakten mot omverden, og bare konsentrere seg om å lade sine egne batterier. Ha en så fin kveld du kan klare da :)

meblogg

19.07.2012 kl.21:37

moonbeamscorner: Er egentlig veldig lei av å måtte ligge på lading jeg...men har liksom ikke noe valg. Tusen ting jeg heller vil gjøre enn å ligge på lading ;) Ha en kjempefin kveld <3

Mylifestory0

20.07.2012 kl.03:52

håper du blir bedre!

meblogg

20.07.2012 kl.10:34

Mylifestory0: Takk <3 Formen er bedre i dag :)

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits