Hva skjer med vårt lille land?

Hvem var det som snakket så fint om at vi måtte holde sammen og ta vare på hverandre i vårt lille land? De samme som nå tillater at det blir okkupert? For hvor tror dere dette ender?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10051696

Jeg er ikke rasist, men jeg ser hva som er iferd med å skje og det er ikke at Norge blir tryggere, tvert imot. Jeg har ikke noe imot disse folkene, men jeg er redd disse folkene på bakgrunn av handlinger de gjør. Nei, jeg skal ikke dømme alle, men vet dere hva de foretar seg her i landet? Det er jo knapt jobber og boplasser til oss og vi har jo såvidt råd å bo her selv! (Nei, jeg jobber ikke pga. sykdom og du kan gjerne kritisere meg for det, men det er ikke peonget mitt). Jeg går ikke rundt å stjeler. Hvorfor tror dere det står to støvsugere og en pc her? Tror dere virkelig de har kjøpt det på elkjøp?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10051696

Vi er ikke snille, vi er dumme! 

Hvis politiet tar en razzia i sigøynerleirene (hvorfor sluttet vi helt plutselig å bruke ordet sigøyner som vi alltid har brukt?) istedenfor å jage de narkomane så får vi kanskje tilbake det vi er frastjålet. Vi betyr ikke at jeg påstår det var disse som stjal fra meg. Vi er oss alle som måtte bli berørt.  Narkomane får nok mye av skylden for tyverier begått av sigøynere!

Hvordan tror dere dette ender? En happy ending hvor alle deler med alle og lever sammen i et lykkelig fellesskap fylt av kjærlighet og glede? Neppe... Jeg er ikke rasist, det har jeg aldri vært. Jeg bare ser hva som skjer med vår bittelille land. Det blir okkupert og hvordan tror dere det ender? Er jeg rasist fordi jeg vil føle meg trygg i Norge? Hva skal de leve av her? Hvor skal de bo når ikke engang vi som bor her har råd til å bo her snart?

Jeg dømmer ingen for hudfargen og jeg sier ikke at vi ikke skal hjelpe andre mennesker, men hva skjer med vårt lille land?

17 kommentarer

Lene

18.07.2012 kl.16:48

Jeg aner ikke:( Bra skrevet !:)

Setter stor pris på en kommentar tilbake på bloggen min <3

Joachim

18.07.2012 kl.16:49

liker det ikke selv jeg ass

er skummelt med alle disse ukjente menneskene i vårt land for tiden

vet aldri hva deres planer og baktanker er

Ta en titt, og legge igjen en kommentar :-)?

kach

18.07.2012 kl.16:51

Hmm, for å være helt ærlig så blir verden forandret for hvert minutt. Man må åpne øynene sine og se hva som skjer rundt oss. At Norge har en veldig fri innvandringspolitikk så må det ikke bli altfor mye av det gode. Det å skjerme oss vekk fra det som er vondt vil ikke hjelpe oss videre i mitt synspunkt! Tilslutt vil vi uansett merke det vonde som skjer rundt i verden veldig nær oss selv!

Jeg håper ihvertfall at det blir et rettferdig valg blir tatt! :)

Svein

18.07.2012 kl.16:54

Mer kontroll på grensen hvem de slipper inn? for mye rølp som virrer rundt uten mål og mening.

Natalie -16 år og mamma

18.07.2012 kl.17:29

Så, vi sender dem heller hjem til den sikkre død, krig og sykdommer og annen elendighet?

Du er så trygg som det går an å bli. Noen raner huset ditt, de tar penger og kanskje en TV, that's it. Huset ditt står, det blir ikke sprengt i lufta fordi det tilfeldigvis fløy et fly over deg.

18.07.2012 kl.17:32

Så enig med kommentaren over meg. Du er enten uvitende eller bare ond.

Shani Maria

18.07.2012 kl.17:50

Nei, du er ikke rasist, så lenge det ikke er hudfarge det er snakk om ;) For det er jo mange nordmenn som er opprinnelige norske med mørk hudfarge og, så jeg forstår innlegget du har skrevet :)

meblogg

18.07.2012 kl.20:51

Shani Maria: Det er herlig å ikke bli misforstått ;)

meblogg

18.07.2012 kl.20:53

Anonym: Skal du diskutere på bloggen min så får du tørre å være noe anett enn anonym!

meblogg

18.07.2012 kl.20:56

Natalie: Ha tror du skjer i dette landet om dette fortsetter? Norge vil til slutt også bli et land med død, krig, sykdommer og annen elendighet. Hva vet du om de fører med seg krig her så huset ditt blir sprengt i lufta? Det er jo det som skremmer meg, at de tar det med seg så Norge ikke lengre er et trygt land. hadde de oppført seg så helt greit, men gjør de nå det? De tenker på en helt annen måte enn oss. Selvfølgelig ikke alle, men de fleste OG det er ikke krig der de kommer fra så hvorfor skriver du det? Har jeg skrevet noe om de som rømmer fra krigen? Nei. Les før du kommenterer!

meblogg

18.07.2012 kl.20:59

Anonym: Du skriver at jeg er ond og bortskjemt....du vet ingenting om min fortid i det hele tatt og det er ikke de materielle tingene jeg er redd for. Slettet kommentaren fordi den var ond og du er anonym. Du er ikke velkommen på bloggen min for å spre dritt. Du får lage din egen blogg å spre den der!

Natalie -16 år og mamma

18.07.2012 kl.21:19

Hvor tror du utlendinger kommer fra da? Ikke land som Norge, det er en grunn til at dem flytter, om det er krig, sykdom eller arbeidsløshet, alt er like ille. La folk få muligheten synes jeg. Har du ikke jobb her får du støtte fra nav, har du ikke jobb i andre land blir du sendt på gata for å spise på søppel sammen med rotter. Du ser forskjellen?

Det er forresten ikke de fleste av dem som bare gjør ugang. Det er bare at vi hører om utlendinger som stjeler, men sjeldent nordmenn. De er ikke interressange, for de er jo 'en av oss'.

meblogg

18.07.2012 kl.21:29

Natalie: Har du egentlig lest hva jeg skriver?

Ege Denne

19.07.2012 kl.12:39

Hva hendte med alle de fine ordene om samhold etter 22 juli 2011? Det lurer jeg på.

meblogg

19.07.2012 kl.16:27

Ege Denne: Ja, ikke sant? Du har forstått det du :)

zenazuza

19.07.2012 kl.17:04

Vårt lille land prøver å hjelpe andre land. Det handlet 22 juli om, eller var ordene vi hørte da bare forbeholdt oss nordmenn? Jeg var i grunn glad det ikke var noen utlendinger som var ansvarlige for det som skjedde da, pga rasehatet som kunne kommet etterpå. Ser visst ikke ut til at det spiller noen rolle.

Joda, det kommer mye pakk med, uten tvil. Men her har Norge i seg selv en viktig lekse å lære: De burde ha bedre oversikt over hvem som er her til lands. Blandt annet register over tiggere, gateselgere etc. har fått meget bra resultater i Bergen og det gjør til at man klarer å luke ut de som ikke vil oppgi identiteten sin, og som da mest sannsynlig er kriminelle. De burde også sende folk ut så fort de gjør en kiminell handling. Dette gjelder forøvrig like mye asylsøkere som romfolk (de er IKKE sigøynere).

Å ikke hjelpe andre fordi det kan gå utover oss selv er som å stikke hodet i jorda og fraskrive oss alt ansvar vi har ovenfor andre mennesker.

meblogg

19.07.2012 kl.18:44

zenazuza: Jeg er ingen rasist eller rasehater i det hele tatt så trist å bli oppfattet som det. Et register ville ha vært veldig bra ja. Mennesker kan bare komme inn uten kontroll. De kan ha med våpen og alt mulig uten vi vet det. Skal noen komme for å få hjelp så må det være en hjelp til de når de kommer og et opplegg. Slik som nå kommer det ikke noe godt ut av. For alt vi vet så overtar de hele landet, og hvordan blir det da?

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits