Hva som skjedde i Oslo og hvorfor jeg er hjemme nå

Hei kjære bloggvenner. Beklager jeg ikke har blogget, men jeg har ikke hatt pc, bildene mine, ladere eller noe. Vi hadde som du sikkert har lest innbrudd i bilen! Skulle lage en koselig avslutning på turen vår og reiste inn til Oslo. Der stod vi utenfor hotellet mens vi pakket over tingene. Vi var trøtte etter å ha kjørt Oslo rundt og lett etter kamera. Som jeg var i lykkeus over å eie, samtidig som jeg hadde (og har) kjempevondt i magen. Så ja, jeg har fått høre hvor dum jeg er som hadde pc i bilen, men jeg trodde virkelig den var på hotellromet, bilen var låst og vi stod utenfor hotellet maks en time midt på dagen....det va nok.

Det som skjedde var at vi trodde vi ikke hadde noe av verdi i bilen (som vi hadde pga. plassmangel). Vi låste bilen og gikk opp å hotellet, kom ned igjen og møtte synet av knust glass fra bilen vår. Hjertet dunket hardt da, men så fant vi ut at de bare hadde fått med seg en tom kameraveske og bestilte hotellet og nytt vindu til mandag. Samboer teipet vinduet, støvsuget glass og vi ble enige om at dette skulle ikke få ødelegge. Vi skulle heller utnytte tiden til å kose oss litt ektra og priste oss lykkelige over at jeg hadde tatt inn kameraet. Og enda mr glad var jeg for at Buddy ikke var i bilen.  Vi traff en jeg skulle treffe og koste oss, helt til kvelden kom og jeg skulle blogge.....pc'ene var borte! Der lå alle ladere også så jeg begynte å gå tom for strøm på både iPad og mobil. Da det gikk opp for meg hva jeg egentlig hadde mistet knakk jeg sammen og gråt. Tenk alt jeg har på den pc'en! Nesten en hl bok jeg har skrevet og en haug med bilder. Jeg orket ikke mer og ville bare hjem. Gikk ned og avbestilte hotellet, pakket tingene mine i sinne og ville kjøre til Stavanger etter vi hadde vært hos politiet med anmeldelse på de tingene vi så var borte. Samboer klarte overtale meg til å sove til morgenen etter og jeg satt klokken på 6 for jeg ville bare hjem. Fikk ikke sove, men en time før klokken ringte sovnet jeg litt før jeg ble revet tilbake til virkeligheten. Jeg var så dårlig og så lei meg! Skriver i hjernetåken nå da jeg ikke har sovet, er dårlig og har magesmerter. Det ble vårt Oslo besøk....rakk ikke engang å gå opp og ned Karl Johans gate, men jeg rakk en tur med hunden i slottsparken hvor vi fant igjen kameravesken vår. 

Det som er ekkelt er at de som har pc'en min kommer inn å alt da jeg ikke har tastet et eneste passord så lenge jeg har hatt den! ALT er lagret...

Hadde gledet meg til å ta masse bilder i oslo med det nye kameraet, men slik ble det ikke. 

Her er vi klar for å reise hjem igjen før vi egentlig har gjort det vi skulle i hovedstaten...

Nå har jeg fått meg egen livvakt, så ikke kødd med meg!

Jeg fikk ihvertfall truffet en kompis før vi fant ut hva som egentli var stjålet, så fikk vi noen koselige timer til tross for at hele turen sluttet så utrolig kipt.

Prøver å tenke at det kunne vært verre...hadde samboer kommt bare minutter før til bilen så ville han nok løpt etter de som gjorde dette mot oss i sinne, og hvordan hadde det endt? I slike situasjoner tenker du ikke klart og vi kunne ha sittet på intensiven nå eller enda verre....redskapet de slo inn vinduet med kunne drept! Ikke for å overdramatisere, men for å tenke at jeg tross alt kom meg hel hjem med både samboer og hund. Tenk om hunden hadde vært i bilen. Jeg vil jo heller miste det jeg mistet selv om det var utrolig leit enn å satt samoer eller hund i fare. 

Tross alt, vi lever!

Blogger mer i morgen og trekker give awaysen som jeg beklagelig ikke har orket å tenke på på fredag den 13 som virkelig ble vår ulykkesdag. Planenee vi hadde for lørdagskvelden ble forandret veldig. Skulle vært med noen i Oslo nå, istedenfor sitter jeg dårlig i sofaen hjemmeo kjenner symptomene øker på. Er jeg veldig dårlig i morgen så blogges vi når jeg er bedre. Takktil alle som trofast besøker bloggen min til og med på dager som dette. Setter sånn pris på dere!

Nå blogger jeg fra ny pc, en acer aspire V3-571 (Impulskjøp på lånte penger, jeg kan ikke blogge uten pc)! Noen som har erfaring med pc'en og vet om den er god? Kjøpte den på vei hjem og det kunne ikke vært mer impulsivt for å si det sånn, etter å ha blakket meg på kamera. Samboer spleiset på kamera og lånte meg penger til pc, så uten han kunne jeg bare lagt ned hele bloggen.
Nå har jeg ihvertfall CanonEOS600D, men kan glemme å kjøpe linser ol. i nærmeste fremtid for nå har jeg 0 kroner på kontoen.... Turen som bare skulle være en liten tur før ferie med sønnen vår ble ikke helt som planlagt. I tillegg kom jeg hjem til masse regninger. Håper magesmertene går over så jeg ikke havner på sykehuset nå også. Er kjempesliten og vil bare sove meg bedre igjen.

Men, vi lever, tross alt...

 

(Beklager skrivefeil, jeg er veldig omtåket og dårlig i formen nå)
 

 

19 kommentarer

moonbeamscorner

14.07.2012 kl.22:16

Som du sier dere er tross alt hele alle sammen, klarer du å fokusere på det så går det nok litt bedre å svelge de triste. God bedring håper du blir bedre igjen :) Stå på så godt du kan og hold ut.. etter sol kommer regn :)

Sanneabra-

14.07.2012 kl.22:20

Herregud! Stakkars deg!

theaharmens

14.07.2012 kl.22:22

ååå , da hadde jeg begynt å gråte !

Nathalie Kristin

14.07.2012 kl.22:33

Uff... Det er litt typisk storby.. Utrolig kjipt å miste alt en har lagra osv da. Det må jeg bare si. Syns kjempe synd på deg.

Støvkorn

14.07.2012 kl.23:00

Dette fortjente du ikke!!! Håper den som tok dette får seg en reserver som synger en vakker dag, karma kommer igjen! Tenker masse på deg <3<3<3

Marie amelie

14.07.2012 kl.23:02

Oslo er en by for kriminelle og utlendinger,nordmenn bør ikke bo der.

meblogg

14.07.2012 kl.23:56

Marie amelie: Det burde vell heller gjøres mer for å bekjempe kriminaliteten?

meblogg

15.07.2012 kl.00:00

Støvkorn: Sinnet er over nå. Livet er for kort til å være sint ;) Jeg tror det finnes en Gud som ser oss. Tenker også at for alt jeg vet å kunne jeg blitt slått ned når jeg gikk og tok bilder der...Jeg kunne mistet hunden i Oslo....det kunne skjedd verre ting. Når jeg tenker slik så blir klumpen i magen mindre og jeg slutter å tenke hvis jeg hadde gjort sånn og sånn og ikke sånn og sånn... Det er ikke vits, for pc'en min er nok solgt for 500 kroner, alt slettet og jeg har kjøpt ny til 5000.... Nå er jeg glad jeg har alarm og kamera her!

meblogg

15.07.2012 kl.00:01

Nathalie Kristin: Takk for forståelsen <3

meblogg

15.07.2012 kl.00:01

theaharmens: Jeg gjorde det ;)

meblogg

15.07.2012 kl.00:01

Sanneabra: <3

meblogg

15.07.2012 kl.00:01

moonbeamscorner: Tusen takk!

Luna

15.07.2012 kl.00:42

Stooor sympati klem <3 Enkelte folk er bare så frekke at det er til å grine av :-( og det hadde jeg også gjort om det var meg som hadde opplevd dette. Men heller PC enn Ayla...godt du og sambo og lille Buddy kom hjem ilag! Klem

Bec@

15.07.2012 kl.08:51

Dette er ikke akkurat uvalig i Oslo, det skjer daglig, mange ganger om dagen :( Desverre. Bare igår var det to ran av peoosner i sentrum :( Som jeg vet om... Å det var sikkert fler... Det er romenere og øst-europeere stort sett. Jeg ser i nabogata der jeg bor, er det OFTE knusete ruter på bilene som står parkert :( Det er trist, men slik er hverdagen blitt i norge, siden vi slippe rinn alt som kan krype å gå av kriminelle utlendinger :( De er jo velkommne her så...

Det er trist at du ble frastjålet tingene dine :(

meblogg

15.07.2012 kl.12:32

Bec@: Aldri mer Oslo... Jeg visste jo det var ille, derfor hadde vi hastverk med å få tingene ut av bilen...rakk det bare ikke....

meblogg

15.07.2012 kl.12:35

Luna: Ja, det som er trist nå er at ferien fikk en avslutning som tappet meg istedenfor ladet meg opp...

katharosa

15.07.2012 kl.15:43

det var jo leit

siroda

17.07.2012 kl.00:54

Det er for ille at noen ikke kan la andres ting være i fred...:(

Og for en lei avslutning på ferien din:(

meblogg

17.07.2012 kl.00:57

siroda: Det gjorde noe med humøret mitt kan du si...

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. Jeg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Er også veldig glad å teste ut nye ting. Har nettopp fått meg et Canon600D kamera, så satser på bedre bilder etter hvert :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits