På hotellet :)

Da var vi fremme...eller...da våknet vi. Var i Arendal og traff ei vennine klokken 9 i morges, så kjørte vi videre. Var i Oslo klokken 14.00 og sovnet med det samme vi hadde fått rom. Rommet er greit, men badegulvet er ISKALDT så det var skuffende. Sengene var kjempegode. Var så sulten da vi kom frem at jeg lurte på om jeg fikk sove til middagsbuffeten åpnet klokken halv seks. jeg våknet ikke før 22! Heldigvis er ting lengre åpent i Oslo enn i Stavanger, så bestilte noe jeg sjeldent spiser...pizza. Må si de kan lage pizza her på østlandet, for den var myyyyye bedre enn den du får på Peppe's i Stavanger. Mye bedre. Og det skriver jeg ikke bare fordi jeg var sulten. Sovet som en stein i 8 timer og våknet av at Buddy slikket meg i ansiktet. Da jeg kikket på klokken ble jeg helt satt ut. Trodde den var 18 eller noe, så var den 22! Buddy fikk komme seg ut å tisse og nå er samboer ute å går en god tur med ham. For en snill flink hund etter en så lang tur! 9 timer i bil for en valp på 6 måneder. Så snill han har vært hele turen. Anbefaler alle med hund å kjøre om natta når ikke solen varmer opp bilen. Det tok 9 timer med stopp under veis fra Stavanger til Oslo, så forstår ikke de som sier de kjører på åtte timer, da det ikke var trafikk på veien og stoppene ikke var lange eller ofte. Da holder de ikke fartsgrensene! I de 9 timene har jeg trukket fra timen hvor vi besøkte vennina mi i Arendal. Nå skal jeg lese litt blogger før jeg skal sove videre, så blogges vi i morgen!

Takk til alle som trofast leser og kommenterer bloggen min. Setter sånn pris på dere!

Jeg lovet dere bilder. Siden jeg ikke har gjort så mye så er bildene ikke spennende, men jeg holder alltid det jeg lover, så her er noen bilder fra natten/dagen i dag:

Det begynner å bli morgen i Lillesand og solen titter tidlig frem:

Hvis dere lengter etter sommer så må dere til sørlandet ;) 

 

Så sovnet vi alle vell fremme på østlandet:

 

 

Stikkord:

13 kommentarer

Nathalie Kristin

09.07.2012 kl.00:13

Så bra at turen inn til Oslo gikk fint. og jeg er helt enig, peppes i oslo er MYE bedre enn den i Stavanger.. Nå har jeg jo prøvd, etter å ha bodd her i stavanger i to uker =)

Torill B Nilsen

09.07.2012 kl.00:20

Dere kunne godt ha tatt med dere litt sol fra sørlandet da ;) Håper du koser deg på tur, deilig å komme seg bort litt :)

Ha en fortsatt fin tur :)

meblogg

09.07.2012 kl.01:14

Torill B Nilsen: Bor du i nærheten? Ta med deg hunden og kom å hilse på?

meblogg

09.07.2012 kl.01:14

Nathalie Kristin: Ja, veldig stor forskjell. Peppes i Stavanger er elendig :p

Nathalie Kristin

09.07.2012 kl.01:16

kunne ikke vært mer enig ;)

meblogg

09.07.2012 kl.01:18

Nathalie Kristin: De som kommer fra Oslo må bli skuffa om de går på Peppes i Stavanger. Har du et hotell (hvor det er lov med hund) å anbefale? her må vi betale 150 kroner døgnet, men det blir jo registrert et nytt døgn hver gang vi kjører ut, så enten kan vi ikke kjøre ut, ellers så blir det masse parkeringspenger...OMG så dyrt!

Nathalie Kristin

09.07.2012 kl.01:25

har du sett på denne siden: http://www.hundevennligehoteller.com/ <-- har ikke så god oversikt over det selv, siden jeg ikke har hund, og ikke bodd no særlig på hotell i oslo

meblogg

09.07.2012 kl.01:28

Nathalie Kristin: Ja, men takk for linken :) Forstod ikke noe av den da jeg kikket sist hehe. Ønsker deg en god natt i Stavanger ;)

Nathalie Kristin

09.07.2012 kl.01:29

God natt i oslo :) Men du kan jo kanskje ringe noen hoteller å høre da evt.?

Var ikke lett å skjønne seg på den siden nei=)

moonbeamscorner

09.07.2012 kl.11:39

Oj det var en lang kjøretur. Så nydelig hunden din er. Så flinke dere er til å ta hensyn til hunden når dere skal kjøre sååå langt. Ikke alle som tar hensyn til det. Kos deg videre :) :) :)

SaraAlexandra.com

09.07.2012 kl.12:26

du må kose deg masse frøken :D

meblogg

09.07.2012 kl.13:07

SaraAlexandra.com: Tusen takk <3

meblogg

09.07.2012 kl.13:08

moonbeamscorner: Tusen takk :) Må alltid ta hensyn til hunden i varmen ;)

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits