Graven til mormor og morfar i dag

Min kjært savnede mormor skulle hatt bursdag i dag, så det er en spesiell dag. Savner henne veldig. Hun var som en mor for meg.

Min kjære samboer plantet der for meg i dag, men ville ikke sette opp blomster siden jeg (kanskje) reiser. Jeg klarer ikke blomster som visner på en grav. Må kunne ta de bort før de visner om jeg setter opp friske blomster. Er dere ikke enige? 

Om jeg bare ble kvitt denne høye pulsen og utmattelsen så jeg kunne kommet meg avgårde. Føler meg ikke bra nok til å kjøre bil hele natten... Og pakke kan jeg ikke:

Kan sikkert ta ut ti topper og ja....å pakke i hjernetåke (ME tilstand) er ikke lett. Så nå må jeg ta ut alt og pakke det jeg skal ha med meg. Det er så typisk at formen blir verre når jeg skal noe, så sjansene er faktisk store for at jeg ikke kommer meg av gårde. Må bare ta en time om gangen. Den høye pulsen er det som plager meg mest. Umulig å gjøre noe eller tenke klart med så høy puls. Det er ihvertfall umulig å reise. Har du problemer med at du pakker med deg altfor mye?

6 kommentarer

mel- livet som psykisk syk

07.07.2012 kl.22:15

<3 <3 <3

nei, jeg pakker altid altfor lite :P

Kristin

07.07.2012 kl.22:17

Ja jeg pakker alltid 3 ganger for mye! :-D

meblogg

07.07.2012 kl.22:54

Kristin: jeg også så nå er haugen tatt bort og jeg fikk til og med plass til andre ting i kofferten. Nå har jeg sikkert bare dobbelt så mye som jeg trenger :)

meblogg

07.07.2012 kl.22:54

mel: Er det mulig?

mel- livet som psykisk syk

07.07.2012 kl.22:55

og pakke for lite? tydeligvis :P

meblogg

07.07.2012 kl.23:00

mel: Har aldri skjedd. Pleier ha halvparten rent når jeg kommer hjem.

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits