Gutt (13) kastet 15 kilos stein. Mann døde

Overskrifter som dette gjør noe med meg. Det får meg til å kjenne på klumpen av sorg som blir sittende igjen i mellomgulvet for alltid. Nå skal de pårørende få denne klumpen på den verst tenkelige måten. Så unødvendig og dette kunne vært unngått er tanker som farer gjennom hodet mitt. For familien så blir det nok tanker som "Hvorfor kjørte vi der" og "Hvorfor akuratt oss". Også har vi familien til den 13 år gamle gutten og gutten. Livene deres blir aldri det samme.  Men det verste er jo de som satt ved siden av mannen som døde i bilen. Hans kone og hans barnebarn. Det er de som vil bære sorgen for resten av sitt liv. Det er de som treffer meg i hjertet når jeg leser dette. Gutten som gjorde dette er for ung til å straffes og innerst inne så tenker jeg at han slipper billig unna. Kanskje blir det en byrde for ham resten av livet, men kanskje så bryr han seg ikke fordi han ikke er gammel nok til å forstå den sorgen og smerten han har påført andre. Det blir familien som har mistet sin kjære som straffes for det denne gutten gjorde.  Jeg gjorde mye dumt når jeg var 13 år, men jeg vil ikke si at jeg ikke burde fått straff for et drap fordiom. Hvis ikke hadde jeg slitt med det i dag som jeg er voksen. Jeg kunne aldri ha tilgitt meg selv for å ha tatt et liv uansett alder og årsak. Hvordan skal foreldrene til gutten klare å se gutten sin i øynene igjen etter dette? Uansett hvor høyt du elsker noen så er dette noe jeg hadde slitt veldig med å leve videre med. I Norge ville nok gutten ha havnet på en barnevernsinstutisjon. Jeg havnet der når jeg var 14 sammen med en som var der for å få straff for et drap. Jeg som ikke hadde gjort noe fikk jo samme straffen som ham og jeg husker jeg syntes det var veldig urettferdig. At gutten skal få leve videre som om ingenting har hendt synes jeg blir urettferdig overfor alle de pårørende til mannen som døde. Man kan kalle det en ulykke også, det høres bedre ut. Men det forandrer ikke det faktum at kone og barnebarn har sett sin kjære dø rett foran øynene på dem. Det kan ikke ta bort deres sorg og smerte. Mine tanker går til alle mannens pårørende.

Les saken her: http://www.abcnyheter.no/nyheter/2012/07/06/gutt-13-kastet-15-kilos-stein-mann-doede eller her:

"Ulykken skjedde tidligere denne uken da en 13 år gammel gutt og hans kamerater kastet en stein på rundt 15 kilo fra en overgang på motorveien til La Manga i Spania, skriver Spaniaavisen.

Steinen traff en 59 år gammel mann som satt i passasjersetet i en bil, i hodet. Bak rattet satt mannens barnebarn, og i baksetet satt mannens kone.

Ifølge Spaniaavisen er gutten for ung til å straffes. Kameratene han var sammen med er henholdsvis 11 og 13 år gamle.

Den avdøde mannens barnebarn måtte behandles etter å ha fått et nervøst sammenbrudd etter hendelsen.

Mannen skal ha hatt fransk pass og bodde i Madrid."

Hva tenker du når du leser dette?

 

 

5 kommentarer

så utrolig trist... hodet mitt blir utrolig tungt når jeg leser sånt, og mange tanker svirrer rundt

myownfashion

06.07.2012 kl.20:39

nydelig blogg,bra bilder<3

ha en fin sommer videre ...

hadde satt stor pris på en kommentar på bloggen min :)

Stina

06.07.2012 kl.21:11

Sånt er bare tragisk, virkelig!
WoW. e det virkelig noen som gjør sånnt ;( ........

weiird

08.07.2012 kl.01:32

Huff, så fælt! :o

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits