Noen tanker og et bilde av valpen min i natt

Hvordan skal det gå med meg når jeg blir frisk (for jeg blir vell det?) og skal jobbe? Jeg får ALDRI sove om jeg har en avtale dagen etter. Hvordan klarer dere som jobber å sove? Jeg blir utrolig stressa og jeg har ikke avtale før 12 i morgen! Alikevell stresser det meg at jeg ikke sover nå. Jeg trenger så mye søvn, våkner så dårlig og trenger så lang tid om morgenen. 10 timer er jo ingenting når jeg skal rekke å sovne (er egentlig smerter i beina og ryggen som holder meg våken) og rekke å stå opp, lufte hunden, stelle meg og se fresh ut. Ja, det er til å le av. Galgenhumor og selvinnsikt har jeg så jeg ser jo dette er helt på tryne. Jeg er bare så stressa hele tiden. Som om jeg skal rekke et tog som går fra meg. Det føles som jeg hele tiden løper etter det, men jeg ligger jo bare her. ME blandet med ADHD, bekthrevs og ulcerøs kolitt er bare helt på tryne. Utmattet, stressa, full i smerter og guffen i magen. Det siste er ikke så ille lengre takket være aloe vera, men stress er min verste fiende. Jeg har ingen tolleranse for stress lengre og det er det verste med å være syk. Jeg tåler så lite. Det skal så utrolig lite til før det smeller og jeg ligger her, ute av stand til å i det hele tatt prøve. ME skremmer meg. Sommerferie skremmer meg. Det føler som om kroppen min har hengt seg opp. Jeg er så trøtt men jeg får ikke sove. Lurer på om denne stressfølelsen kommer av at sommerferien begynner i morgen? Mye mulig. Jeg vet ikke. Jeg bare vet at sover jeg ikke natten så øker behovet for å sove om dagen. Tvinger jeg meg våken så øker symptomene. Jo mer jeg tenker at jeg må sove, jo mindre søvn blir det. Uansett hvor trøtt jeg er så får jeg bare ikke sove. jeg må rett og slett jobbe med tankene. Jobbe med å blokkere ut det som stresser meg og strekke meg frem mot det som gjør meg rolig og glad. Nå skal jeg legge meg inntil hunden min, som er rolig og avslappet helt til jeg står opp i morgen. Finnes det noe mer empatisk enn hunder? I morgen...eller i dag...skal hundene leke sammen igjen for jeg spurte miljøarbeideren om hun kunne ta med hunden sin. Det kunne hun. Og det er så herlig. Aldri i livet om jeg avlyser det. Den andre hunden blir hunden min sin miljøarbeider og aktiviserer ham. Etterpå er han sliten på en god måte. Det er noe jeg savner. Å være sliten etter å ha gjort noe istedenfor utmattet og dårlig. God natt kjære bloggvenner, dere som sover og dere som enda er våken :) Buddy 5 måneder sover søtt i sengen min <3 

16 kommentarer

Støvkorn

21.06.2012 kl.02:17

Før jeg ble dårlig nå slet jeg fremdeles med søvnen. Jeg opererte faktisk mandlene nå i april kun fordi vi skulle se om søvnen bedret seg. Den har jo ikke det. Men før, da kunne jeg klare meg på 4-6 timer søvn før jeg dro på jobb, helt utrolig. Det er ikke mulig i dag!

Marita og Julie

21.06.2012 kl.02:19

Håper du kommer deg:) God bedring!

Søt hun :)

Rbt

21.06.2012 kl.02:44

Hei! Har vært innom bloggen din et par ganger! Meget lesbart stoff :-D

Kjenner så altfor godt i igjen det å ikke kunne sove når jeg vet at jeg har en avtale dagen etter og bli utrolig stresset over det. Slet utrolig mye med søvn da jeg gikk på skolen. Ble stressa over av at jeg måtte sove og det endte med at jeg ikke sovnet før mellom kl. 04.00 - 05.30 og når jeg måtte stå opp senest kl.06.40 ble det etter en lang periode utrolig utmattende. Det endte med depresjon og null livslyst..

Jeg lurte bare på om du kunne skrive litt om ME? Har prøvd å sett om du har skrevet om det før så hvis du har det kan du kanskje legge ut en link?

Ellers ville jeg bare si STÅ PÅ! :-) Har forresten en dachshund selv! Korthåret tispe :-) Buddy så ut som en stor sjarmør! Ha en fin natt :-)

maartejohannessen

21.06.2012 kl.03:22

fin :)

mariasfamilie

21.06.2012 kl.08:08

Håper du blir bedre snart og får sove. God bedring.

Så søt hund :)

snuppine29

21.06.2012 kl.08:14

God morgen vakre ;) håper at du fikk sove og at du får en nydelig dag;)

Er super trøtt selv og har fri på dagen i dag så har tenkt å sove og samle litt krefter.

Vi har nattåpent på jobben i dag. Så skal jobbe 20-24

Så får sove litt nå ;) ha en super dag <3

ThinaMarita & Varg

21.06.2012 kl.10:14

Jeg sliter en del med å klare å sovne. jeg har mye stress og uro i kroppen. men nå har jeg funnet en måte som fugerer til en viss grad. En liten stund før jeg legger meg tenner jeg et lys under en kopp med duft olje, jeg pleier å bruke olje som lukter sitron eller eple. (Mange mener det er bra med lavendel, da det skal hjelpe til å roe ned kroppen). Jeg slukker telyset rett før jeg legger meg, så setter jeg på en lydbok eller musikk for å få tankene over på noe annet. da pleier jeg å sovne ganske fort :)

Nemi Rebella

21.06.2012 kl.10:35

Kjenner meg litt igjen i situasjonen din vennen... selv om ikke jeg har ME, jeg har noen lunger som er helt på trynet :/ Jeg synes ofte det værste er og gå med konstant dårlig samvittighet! Dårlig samvittighet for, unger, gubben, voffsen og alt jeg skulle gjort men ikke får gjort/vært med på...

Håper du fikk sove godt, og at dagen i dag går over all forventning :)

Klem

Lisaas ^^ kommenterer tilbake.

21.06.2012 kl.12:38

søte buddy! god bedring<3

meblogg

21.06.2012 kl.16:11

Lisaas ^^ kommenterer tilbake.: Takk :)

meblogg

21.06.2012 kl.16:11

Nemi Rebella: Trist å lese om lungene dine. kan forstå hvordan du også har det. Sender over en stor klem

meblogg

21.06.2012 kl.16:12

ThinaMarita & Varg: Høre på lydbok og slik andre slapper av med er aktivitet for meg. Det beste er øyenmaske, ørepropper og klare å legge bort tankene om morgendagen....de er så unødvendige..

meblogg

21.06.2012 kl.16:14

Rbt: ME står det på siden av siden min? Men ja, jeg skal skrive mer om ME i kveld. Herlig med Dachs ;)

meblogg

21.06.2012 kl.16:15

Carina: Sånn var jeg også før. Sa alltid at man ikke skulle sove bort livet, så må jeg det :/

Støvkorn

21.06.2012 kl.16:21

Derfor må man fylle livet med glede når man kan <3

meblogg

21.06.2012 kl.17:04

Støvkorn: Ja <3

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits