Å leve i bloggverden

Å finne de bloggene som du kommer til å følge resten av ditt bloggliv er ikke lett, for bloggverden er som resten av verden, så uendelig stor! Jeg fant ut at å ha helgens blogg gav meg noe, for da fikk jeg se blogger jeg ellers aldri ville ha sett og noen av de kommer jeg til å følge med på, noen ikke. Å ha konkurranser/give aways gir meg noe for da sprer jeg GLEDE og jeg har et lite håp om at noen der ute vil følge bloggen min fordi jeg har noe å gi, ikke bare TINGENE, men også det jeg gir av meg selv i bilder og ord. Skulle veldig gjerne blitt sponsa for da kunne jeg gledet mange mer, men uten jobb så blir det småting som neglelakker og selvfølgelig så blir det FOREVER produkter også :) jeg håper uansett det jeg kjøper som små gaver til mine blogg vernner faller i smak :) Har selv fått gaver i posten av bloggere og det lyste ihvertfall opp hverdagen min. Det som er vanskelig med konkurranser/give aways er at jeg vil så gjerne gi DEG og DEG og ikke minst DEG, men så må jeg gjøre det rettferdig så jeg trekker lodd. Kjenner det blir litt mye å holde styr på i mitt ME hode når noen trykker liker uten å legge igjen en kommentar at de er med, eller noen skriver de er med uten å trykke liker... også laget jeg det jo verre for meg selv når jeg postet to innlegg. Så nei, jeg er ikke perfekt. hadde du trodd det? 

cookie monsta Nei....for hvem er vell det?


Det jeg ønsker med min inntreden i bloggverden er å ta dere med inn i ME verden fordi den trenger så sårt å bli oppdaget. Den trenger å bli forstått. Målet med bloggen min var jo å spre kunnskap om ME, men så fant jeg ut at en ren sykdomsblogg rett og slett ikke er noe tiltrekkende og hva er vitsen med å blogge til meg selv om meg selv? Jeg håper jeg kan få lov å fortelle deg hvordan det er å leve med ME, samtidig som jeg kan få lov å være opptatt av det samme som dere, de små tingene på livets vei :)

Selv når jeg er syk og usminka så skal jeg tørre å gi ME et ansikt!

Men jeg skal også benytte anledningen til å gi spiseforstyrrelser, ADHD, rusmisbruk og andre ting jeg har erfart et ansikt, slik at mine erfaringer kan bli til noe meningsfylt og ikke bare arr på kropp og arr i sjelen. Som jeg leste på facebook i dag så er det jo ingen som orker bry seg om ruspolitikk før de har en narkoman i familien. Det er noe i det. Ting må forstås fra innsiden. 

Jeg er ikke anonym, selv om jeg har en sønn på 9 år. Men det er selvfølgelig ting jeg har opplevd som jeg ikke blogger om også nettopp av den grunn. Jeg vil ikke være en byrde for sønnen min, selv om jeg ikke klarer være den mammaen jeg så gjerne vil være pga. sykdom (og kanskje litt fortid, jeg vet ikke...) Det er ihvertfall ikke noe jeg ønsker mer enn at han skal ha det godt selv om ikke alltid jeg klarer ha det godt. 

Hva hadde vell vært bedre enn om alle dager var som dette: Den perfekte familie!

simsons

Da må jeg desverre skuffe dere med at de fleste familier er mer som dette:

simsons

Oisann....feil bilde! Men dere forstår hva jeg mener?

Ingen familier er perfekte, alle har NOE de strever med som ikke viser på julekortet de sender deg til jul. Det er noe i alle familier. Livet er ikke perfekt det heller. Men leves skal det, på gode og onde dager!

Jeg ønsker å kunne blogge om både de gode og de onde dagene...


just be yourself


Jeg håper og tror vi kan leve sammen her i bloggverden med et og samme budskap: RESPEKT for hverandre. Det er nok krig i verden, så la oss leve i fred her inne. 

peace

 

Jeg gleder meg til å bli kjent med DEG og håper min inntreden i bloggverden kan bli satt pris på av NOEN der ute :)

Bilde: Stå opp? Nei...me vente te me må...

Dette bildet er tatt i dag av valpen min Buddy :) 

 

Minner om at neglelakkene ikke gis bort før i morgen så du kan enda henge deg på: http://mebloggme.blogg.no/1339181725_to_neglelakker_til_gi.html

Husk også å ta turen innom helgens blogg (og husk at neste helg kan det bli DEG): http://mebloggme.blogg.no/1339166511_helgens_blogg_er.html

 

Vi blogges!


31 kommentarer

så utrolig søt valp!

meblogg

09.06.2012 kl.02:12

MISSINDECISIVE: Takk <3 Spammer jo bloggen min av bilder av Buddy, så håper ikke budskapet forsvinner ;)

Ronja Alexandra

09.06.2012 kl.03:39

Jeg kommer nok til og sette stor pris på bloggen din, for jeg liker det du skriver og det gjør at jeg vil komme tilbake igjen! :)
Nyyyydelig voffse =)

Lizbethosnes.com - En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

vennehusetvh

09.06.2012 kl.08:32

Det var fint skrevet. Jeg likte veldig godt det du skrev. Du har en skikkelig søt hund<33

Jeg har en blogg konkurranse og jeg vil at DU skal steme hvilken blogg du liker best. Stem nå :)

elisee

09.06.2012 kl.09:22

Bra skrevet! :)

mylife

09.06.2012 kl.10:29

Flott skrevet!

meblogg

09.06.2012 kl.14:25

mylife: Takk :)

meblogg

09.06.2012 kl.14:25

elisee: Takk :)

meblogg

09.06.2012 kl.14:25

vennehusetvh: Skal sjekke ut!

meblogg

09.06.2012 kl.14:26

Lizbeth Osnes: Likte bloggen din også!

SaraAlexandra.com

09.06.2012 kl.14:30

det er bra du viser deg frem, selvom du er dårlig på bilde! skulle gjerne lagt ut bilder fra jeg veide 47 å lå på sjukehuset kjempesyk, men har mistet dem. Noe som er litt synd, for da kan jeg ikke se tilbake på den tiden. Angrer også på at jeg ikke tok bilde av det ferske operasjonssåret mitt. aiai. sant nok, folk burde ha respekt for andre med-bloggere ellers blir det bare bitching hele tida :P

meblogg

09.06.2012 kl.15:02

Ronja Alexandra: Setter veldig stor pris på å høre det. Tusen takk :)

meblogg

09.06.2012 kl.15:06

SaraAlexandra.com: Jeg har heller ikke bilder fra det sykeste, jeg har ikke bilder på min laveste vekt og jeg har bare et bilde av meg selv som narkoman...

Mari Andersen Borgli

09.06.2012 kl.15:09

Har håret de tre første av dagens blogg, se om det ble deg!

mel- livet som psykisk syk

09.06.2012 kl.15:11

<3

meblogg

09.06.2012 kl.15:18

Mari Andersen Borgli: Tusen takk! Må få lov å skrive om dette i kveldens oppdatering :) Foreløpig holder jeg meg i sengen å leser blogger. Takk :)

meblogg

09.06.2012 kl.15:18

mel: <3

Mari Andersen Borgli

09.06.2012 kl.18:36

SV: Du får kose deg videre i kveld, da!! Er gøy å lese blogger også! :)

meblogg

09.06.2012 kl.18:41

Mari Andersen Borgli: Det kommer oppdatering i kveld så det er enda mulig å stikke av med neglelakkene :)

Eldeen

09.06.2012 kl.19:32

Synes det er fint at du blogger om ME, samtidig som du blogger om litt andre ting også. Jeg har inntrykk av at når en blogger om KUN f.eks. ME, så er det bare de med ME som leser det, men hvis en blogger om andre ting også, så når budskapet frem til andre. Det er ikke sikkert at jeg har rett, men det er i alle fall inntrykket jeg har fått. :) Er du med i en av ME/FM-gruppene på facebook, forresten?

meblogg

09.06.2012 kl.19:56

Eldeen: Jeg er nok det? Ble så rotete med den siste give awaysen så sliter litt med hvem som er med her jeg sitter å skriver lapper...hehe...men skal sjekke etterpå <3

Eldeen

09.06.2012 kl.20:34

Hehe, du får kose deg med det. :) Hvis ikke du er med i noen, så er du hjertelig velkommen i "FibroTV Norge" (bare søk opp). Ei lukka gruppe på facebook for oss med FM og/eller ME. :) Masse hyggelige mennesker som alltid forstår og som alltid har noen hyggelige ord på lur. :)

meblogg

09.06.2012 kl.21:40

Eldeen: Takk for tips!

melivetpaaslep

10.06.2012 kl.00:59

Eldeen

Jeg tror du har helt rett i at en ren sykdomsblogg ofte er mest (bare?) interessant for dem som er i en lignende situasjon eller som er pårørende. Jeg har sett flere eksempler på kombinasjonsblogger som både skriver om sykdom, men i hovedsak legger vekten på andre sider av livet. Jeg ser at begge deler kan være lurt, men det er individuelt hva som fungerer og hvilke mål en har med bloggingen.

Trine

Bloggen er som livet forøvrig: Man følger ikke de samme personene hele tiden, men varierer hvem en tilbringer tid sammen med. Noen blir der for alltid og en føler seg hjemme hos dem. Og de fleste er forbigående kontakter/vennskap.

Ønsker deg en fortsatt god helg!

meblogg

10.06.2012 kl.01:01

melivetpaaslep: Ja, det er noe i det <3 Ønsker deg også en fortsatt god helg :)

Eldeen

10.06.2012 kl.14:08

melivetpaaslep: Helt enig. Det finnes mange gode, rene sykdomsblogger også, men det er for det meste oss som er syke, eller pårørende (og noen ganger engasjerte politikere), som leser dem. De er minst like nyttige i mine øyne, som de bloggene som forsøker å nå ut til alle de som ikke vet - jeg tror vi trenger begge deler. :)

meblogg: Bare hyggelig. :)

meblogg

10.06.2012 kl.14:10

Eldeen: Ja, vi trenger begge deler. Grunnen til jeg ikke vil ha ren ME blogg er fordi jeg liker å fokusere på andre ting også, å føle jeg har et liv.

Eldeen

10.06.2012 kl.14:37

Samme her. Jeg begynte å blogge fordi jeg liker å skrive, og blogga i utgangspunktet om hverdagen min, hobbyer og slike ting. Så falt jeg ut av studiene (som jeg hadde sagt opp jobben min for), og først da fortalte jeg leserne mine om sykdommen min. Nå er jeg åpen om sykdommen og skriver om hvordan det påvirker dagene mine, men i hovedsak skriver jeg fortsatt om "livet, universet og alt mulig".

Jeg har ikke krefter og konsentrasjon til å skrive gode, politiske/informative innlegg om sykdommen min, så den biten lar jeg stort sett andre få lov til å ta seg av. :)

meblogg

10.06.2012 kl.15:05

Eldeen: :) Forstår det. Er så mye jeg vil skrive, men kjenner hodet ikke klarer henge nok med enda, så det får vente. Klem

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits