Regine Stokke (Feace your Fear) fortjener å bli husket!

Dere husker kanskje denne bloggen: http://sinober.blogg.no/

Eller dere har lest denne boken: 

Har du ikke kjøpt boken så synes jeg du skal gjøre det i morgen. Da skulle hun blitt 21 år. Regines siste ønske var å utgi en bok, og 14. april 2010 ble Regines bok utgitt av Gyldendal forlag. Boken inneholder blogginnlegg og -kommentarer, bilder, og tekster av hennes familie og venner.  Penger fra salget av boken har blitt brukt på ting Regine selv brant for og det kan dere lese om på bloggen hennes. Jeg var nok ikke den mest aktive på bloggen hennes, men jeg leste mange av innleggene med tårer i øyene. Da boken kom kjøpte jeg den og nå lurer jeg på om jeg skal kjøpe en å ha som premie i konkurranse her inne, hva synes dere om det? Har dere den så kan dere jo gi den til noen. Dette er en sterk bok som alle burde lese. Men du kommer til å felle mange tårer under veis, samtidig som du beundrer den unge jenta hennes tapperhet. 

Regine fikk i august 2008, i en alder av 17 år, diagnosen myelodysplastisk syndrom og akutt myelogen leukemi. For å oppdatere venner og familie om sykdomsforløpet, opprettet hun en blogg. Bloggen var i følge Blogglisten.no Norges nest mest leste blogg.

Regine Stokke døde torsdag 3. desember 2009, 18 år gammel. Søsteren Elise oppdaterte bloggen senere samme dag:

«Kjære vakre søster. Etter 15 lange måneder i kamp mot kreften, har du nå endelig funnet fred. Det har nok vært de lengste og tøffeste månedene i ditt liv. Det har det også vært for oss rundt deg. Vi har hatt mange tunge stunder sammen i denne vanskelige tiden, men vi har også hatt mange fine.
Vi alle skjønte vel etterhvert at det begynte å gå mot slutten, og de siste dagene hadde du det ikke noe godt. De sterke smertene du hadde gjorde at du måtte ha mye smertestillende. Du var utmattet mesteparten av døgnet. Torsdag 3. desember 2009 klokken 14.02 sovnet vår kjære Regine stille inn i sin seng med både mamma, pappa, lillesøster og kattepus ved sin side. Klem fra lillesøster Elise.»

 

La oss aldri glemme Regine!


 

13 kommentarer

mylife

05.06.2012 kl.22:26

En sterk jente som fikk livet snudd på hodet, og døde alt alt for tidlig! Boka er virkelig verdt å lese!

Giggis

05.06.2012 kl.22:43

Jeg har lest den. Den er så trist, jeg grein gjennom nesten hele boka. Hun var så sterk. Å du har rett, hun burde bli husket!

snuppine29

05.06.2012 kl.23:22

Jeg leste bloggen den siste tiden og mange tårer ble felt, og jeg kjøpte boka og tårene trillet<3

Regine var ei fantastisk jente og ikke minst tapper og man får et godt innblikk i tanker og det som skjuler seg i sinnet til en med kreft! Slik var det med meg å jeg klarte å uttrykke meg mye bedre ved å skrive om det i bloggen enn å fortelle det. Da tullet jeg det gjerne bort så venner og familie ikke skulle bli lei seg!

Har du ikke lest boka så for all del gjør det!!!!

Hvil i fred kjære Regine <3

Ida F. Holm

05.06.2012 kl.23:47

Jeg husker den bloggen godt! Jeg kom over den en stund før den ble kjent og leste den gjevnlig. Utrolig godt skrevet blogg av en utrolig sterk jente!

Christine

05.06.2012 kl.23:51

Jeg husker henne! Da jeg leste slutten av boka satt jeg der med tårer i øynene..

bittelilletine

05.06.2012 kl.23:51

ELSKER headeren din! Tenkte faktisk på Regine her igår tror jeg det var. Jeg får så vondt inni meg. Husker jeg leste bloggen hennes, og nå er hun ikke lenger. Så tragisk å tenke på. Håper hun er på et bedre sted, kommer aldri til å glemme henne, eller hennes kamp til siste stund.

meblogg

05.06.2012 kl.23:55

bittelilletine: <3 Det er kjempe trist å tenke på at ei så ung jente tapte kampen mot kreften. Sporene hun la igjen til oss skal vi passe på så de ikke blir borte <3

Tracey

06.06.2012 kl.00:02

Husker jg fulgte bloggen hennes... det var så utrolig trist den siste perioden. Det er for meg helt uforståelig... Må hun hvile i fred <3

sannececilie

06.06.2012 kl.00:35

hu døde så alt for ung!

Eva

06.06.2012 kl.02:25

Husker veldig godt Regine ja. Kom meg dessverre aldri inn på bloggen hennes mens hun enda bar i livet..kun det søsteren hennes skrev. Men fikk med meg mye om henne vika media. En fantastisk jente som jeg gjerne vil lese boka til. Blir nok mange tårer underveis ..som jeg også opplevde under lesingen av Idas dans. Sterk bok det også. Men da var det mamma som skrev.. Takk for at du minnet oss på denne boka om Regine Trine! Klem til deg

meblogg

06.06.2012 kl.13:12

Eva: Sterk bok det også ja.
Blir nok konkurranse. Må bare kjøpe en ny bok først.
Klem <3
SV: Tusen takk for kommentar

Er så trist når noen dør så ung! :(

meblogg

06.06.2012 kl.14:39

MKLA: Ja, det er kjempe trist :(

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits