Juni allerede!

Det har blitt juni allerede! Helt sprøtt hvor fort tiden går ifra meg nå altså...har litt panikkfølelse....trenger å bli frisk nå, er så masse jeg vil gjøre! Har ikke tid å hvile resten av livet, det skal leves!

Sommerferien nærmer seg. Ordet sommerferie inneholder endel forventninger og det er liksom obligatorisk å reise bort.
Bare tanken på å ferie bringer frem den velkjente stess følelsen.
Å bli liggende dårlig hele ferien er min største skrekk, så jeg gjør alt jeg kan for å unngå det. Alt jeg kan innebærer også å ikke tenke på det. Må ta en dag om gangen.

Alle klager på den kalde vinden i dag, men da jeg var ute med Buddy synes jeg det var så herlig å endelig ha frisk luft igjen. Selv om værskiftet innebærer smerter, så er det godt å kjenne liv i luften.

Hvis jeg får velge en årstid så velger jeg våren. Å se hvordan alt våkner til livet igjen etter vinteren. Men kunne holde jakken på og ikke føle på alle de forventningene som sommeren har med seg.

Vi blogges!

7 kommentarer

Camilla Augland

01.06.2012 kl.13:32

I know, tiden går så fort... Vips så skal jeg flytte :O

Solo <3

01.06.2012 kl.13:33

Utrolig at det er juni, og jeg går ute med god jakke og FRYSER!! 0.0 -.-

Stine

01.06.2012 kl.13:38

Hei hei Du skriver bra !

Del tankene dine med andre og meld deg inn i bloggavisen , -der andre kan stemme på innleggene dine-, gi de den oppmerksomheten de fortjener , og stem på mitt i samme slengen

/trykk url min :)

Så sees vi

LilleKoda

01.06.2012 kl.14:03

Håper du får en fin helg! =)

LuckyMaria

01.06.2012 kl.14:15

Jeg syns det er deilig at det ikke er så kokvarmt jeg. Det er så vanskelig å få sove og å få en god nattesøvn med tropevarme i soverommet!:P God helg a du =)

Line

01.06.2012 kl.15:00

Heilt sjukt å våkne 1.juni og sjå snøen laaangt ned i åsen.. :S

sv: Takk :D

Monica

01.06.2012 kl.15:24

Takk for det Trine :) Gleder meg til fortsettelsen. Håper du vil følge med for inspirasjon!

Flott blogg du også har :)

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits