Unnskyld pappa

Unnskyld for at jeg ikke besøker graven din i dag, på dagen din. Unnskyld. Jeg vet du hadde forstått for du har opplevd denne utmattelsen selv. Du vet så godt hvor vondt det er når kroppen svikter. Nå er det min kropp som svikter. Ikke av kreft, men av ME. Noe som er bevist kan gi like dårlig livskvalitet som livskvaliteten hos pasienter med kreft som går på cellegift. Jeg husker hvordan du hadde det på cellegift og jeg kjenner meg igjen. Det å føle kroppen er forgiftet, fullstendig tappet og syk. Det å være så dårlig, så dårlig så ubeskrivelig dårlig. Å være bundet til sengen er bare så vondt, så vondt, vondt, vondt... Jeg kan ikke påstå at jeg vet hvordan det er å ha kreft, men jeg vet ihvertfall hvordan det er å eksistere istedenfor å leve fordi hver celle i kroppen føles forgiftet. 

Noen dager skulle jeg ønske jeg mistet håret eller raste ned 10 kilo så det ble synlig. Da ville folk forstått at ME er en sykdom og ikke noe som sitter i hodet.

Hadde en telefonsamtale i dag som ble litt for lang og litt for mye. Jeg klarte rett og slett ikke prate mer for jeg var så dårlig og da var svaret: " Du er jo alltid dårlig". Og så la vedkommende bare på telefonen. Det er så sårt når folk tror jeg kan ta meg sammen. Jeg kan ikke det. Det er like vanskelig for ME pasienter å ta seg sammen som det er for kreft pasienter og hvem klanderer noen med kreft for å være syk? Ville du bedt noen med kreft ta seg sammen?

Pappa, du skal få fine friske blomster på graven din med det samme jeg blir istand til å kle på meg, kjøpe en blomsterbukett og dra opp på kirkegården. Nå ligger jeg i sengen og er kjempelei meg for at jeg ikke klarer det. Unnskyld pappa. Unnskyld.

Jeg kjente jo allerede i går at jeg ikke kom til å klare verken å se sønnen min opptre på skolen eller være med venner som var avtalt for flere uker siden og som jeg hadde gledet meg til. Som dere så var jeg ute på mandag og tok noen bilder som jeg la ut på bloggen. Den turen var nok. Nok til å få meg sengeliggende. 

Jeg minnes pappa i dag med å se på bilder og høre på musikken hans. Hvil i fred pappa. Vi er mange som tenker på deg i dag, det vet jeg. 

 

Pappa spiller trommer på disse sangene (og mange andre).

Du lever videre i våre hjerter så lenge de slår <3 

Anonyme kommentarer som det ikke er mulig å svare blir slettet. Hvis du ikke kan si det til meg så trenger du heller ikke skrive det anonymt!

16 kommentarer

eline

30.05.2012 kl.22:27

konolerer sterkt ! kikket innpå bloggen din den var følsom vertfall dette inlegge ! husk at du alti kan stole på en å ha en extra skulder !!! (vennene dine)

hardlife77

30.05.2012 kl.22:28

Han forstår deg garantert!

Ikke tvil på Gud og himmelen.. Pappaen din sitter på en sky og følger med på deg hver eneste dag - hvert eneste minutt. Du er jo hans lille jente, vet du! <3

Stå på videre, du er sterk nok til å klare det til slutt!
Så fint skrevet !

Tårer i øynene ! ;o

Alina

30.05.2012 kl.22:29

Tnåw, trist, venninna mi mista faren sin for en dag siden, å jeg mistet pappa for et år siden å halvt .. :/

gurohusby

30.05.2012 kl.23:01

Uff, så leit! Det var veldig fint det du skriver her. Håper du blir bedre i alle fall. Du trenger kanskje ikke be til Gud for å bli frisk, så lenge det ikke er det du ønsker, men enig i det å tenke seg frisk. Det kurerer ikke sykdommen, men positive tanker kan kanskje gjøre hverdagen litt lettere. Lykke til!

eva

30.05.2012 kl.23:14

kondolere! <3

meblogg

30.05.2012 kl.23:31

gurohusby: Selvfølgelig ber jeg til Gud ;) Jeg er kristen og har tro på bønn :) Synes jeg er flink til å tenke positivt jeg...med all den motgangen jeg har fått.

DeRimala

31.05.2012 kl.00:15

begynner nesten å gråte.. veldig godt innlegg Trine!! :)

Imittsinn

31.05.2012 kl.07:39

Ingen grunn til å unnskylde seg..Han vet, uten at du trenger å forklare :)

Imittsinn

31.05.2012 kl.07:42

Ingen grunn til å unnskylde seg.. Han vet, uten at du trenger å forklare :)

kjerstielise

31.05.2012 kl.21:22

Klarer kun å svare vennen :( Jeg har ikke glemt det, men jeg klarer såvidt sende en sms om dagen, det er umulig å lese blogger, og bare sjelden jeg har energi til å poste på min egen blogg, som i dag. Jeg er utmattet, du vet jo selv. Jeg savner deg og, men jeg klarer nesten ikke ha kontakt med noen, sms er vanskelig, msn er som regel umulig. Men jeg kommer meg, vet du, da skal vi snakke masse :)

Julie Almestad Sævik

31.05.2012 kl.21:24

så trist! <3

sv: tuusen takk!

Filippa CH

31.05.2012 kl.21:28

Uff :( Må bare si at jeg kjenner meg ganske igjen i "Noen dager skulle jeg ønske jeg mistet håret eller raste ned 10 kilo så det ble synlig. Da ville folk forstått at ME er en sykdom og ikke noe som sitter i hodet."

Filippa CH

31.05.2012 kl.22:29

Jeg og, da ville ihvertfall folk skjønne at det var noe galt :/

Eldeen

01.06.2012 kl.20:23

Vakkert skrevet. Jeg kjenner meg igjen i mye av det. Jeg er sikker på at pappaen din ville forstått, og jeg håper at du snart får bedre dager. <3

Luna

02.06.2012 kl.18:32

Pappan din forstår deg, og jeg er sikker på at han vet at du er hos han i tankene dine<3 For han er det ikke dagen du er på graven som betyr noe, men at du er hos han i tankene. Graven besøker du når du har energi til det. Pappaen min døde da jeg var 20. Og jeg har ikke hatt mulighet til å besøke graven så mye som jeg kunne ønske. Ikke etter at ME en tok det store grepet om livet,.

Men jeg tar han med i tanker og hjertet og er sikker på at han av alle forstår. Var jeg pappa jente ? JA ! Mista han altfor tidlig dessverre. Beste pappa i verden.<3 Og Buddy var din, og sånne pappaer , de forstår jentene sine vettu<3 klem fra Luna

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits