Håper jeg klarer en tur på graven

Det er pappa sin bursdag i dag. I fjor lå han på lindrende enhet på denne dagen og levde bare noen dager etterpå. Det var en knalltøff tid. I dag er det opptreden på skolen og vennekveld. Jeg kjenner at jeg er så nærme å bli fullstendig sengeliggende igjen, så jeg har med god samvittighet bestemt meg for at jeg ikke klarer folkemengden og støynivået på skolen. Jeg vet også at selv om en kveld med gode venner gjør godt psykisk så er ikke det heller verdt å bli helt sengebundet igjen for. Bare det å sitte oppreist krever mye krefter så jeg ligger mesteparten av tiden. Ligger på lading og håper på gode dager. Men en ting kjenner jeg at jeg må prøve å mobilisere krefter til i dag. En tur på pappa sin grav med friske blomster. Det er ikke sikkert jeg klarer det, men jeg skal prøve. I kveld med solbriller og ørepropper. Jeg skal virkelig prøve.

Også skal jeg prøve å formidle hva ME er. Blir sjokkert når folk spør meg hva det er. Ihvertfall etter alt mediastyret det fikk i høst. I høst da jeg var på mitt dårligste. Jeg kommer ikke til å gjøre noe jeg kjenner kan få meg dit igjen.
Ingenting er verdt å være så dårlig for.

Fryktelig ubehagelig å skrive i dag så må bare legge meg til å sove igjen.
Men jeg håper virkelig jeg kommer meg på graven i kveld. Og jeg håper jeg klarer formidle hvordan det er
Å leve med ME.

Skal prøve så godt jeg kan når jeg er bittelitt bedre enn jeg er i dag.

2 kommentarer

Sandra

30.05.2012 kl.14:15

Kondolerer. Håper du klarer å gå på graven :)

Camilla

30.05.2012 kl.14:42

Tenke på dg <3 godt at du har Buddy som passe på ;)

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits