Tenk å vinne disse!

Nå deller blogg.no ut disse utrolig digge headsettene fra Bose!

Tenk å vinne disse!

 

Jeg er avhengig av god lyd på ørene når jeg prøver kobble ut stresset fra utsiden og roe ned innsiden. Å ha ME er tøft. Noen ganger tåler jeg ikke stressende lyder og da går jeg med et kult headsett med rolige lyser på, istedenfor å gå rundt med ørepropper. Når jeg ligger i sengen min, for dårlig til å stå opp, men for god til å sove, så elsker jeg å høre musikk. Da hadde dette headsettet gjort susen. Eller når jeg ser musikkvideoer på iPaden og drømmer meg tilbake...for hva inneholder vell mer minner og følelser enn musikk? Og hvilken vinner blir gladere enn oss som holder fast på de små tingene i livet. En av de tingene er musikk og da er jeg avhengig av god lyd på ørene. Jeg blir ihvertfall kjempeglad om jeg får oppleve lyden fra disse :)


Bose OE2i audio headphones henter virkelig fram dybden og klarheten i yndlingsmusikken din. Den tynne hodebøylen og de myke øreputene gir en ekstra behagelig passform. Ved hjelp av den kombinerte fjernkontrollen og mikrofonen på ledningen, får du også praktisk tilgang til Apples Iphone, Ipad og Ipod.

Hodetelefonene kommer i sort eller hvit, og kan lett brettes sammen og puttes i veska eller bagen. Et perfekt produkt for deg som vil ha god lyd uansett hvor du er!


Klikk her for mer info om konkurransen!

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits