Edit: Tenkte å blogge om sminken til Sonya, hva synes dere om det?

Dere husker kanskje jeg hadde en konkurranse der jeg gav bort en Sonya leppestift og aloe lips fra Forever? 

Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg har i sminkepungen og blogge litt om sminkne :)

Kommer snart, må bare samle krefter ;)

Dagene med ME er IKKE lette...
6 kommentarer

outfits og masse bilder kanskje? :)

kommentere tilbake?

Marthine

27.05.2012 kl.14:49

Outfits, blogg annbefalinger osv:D

ideatroll

27.05.2012 kl.15:01

Du kan jo ta for deg den bloggutfordringen som jeg fikk - den ligger i det siste innlegget mitt, og går ut på å svare på noen spørsmål om deg selv. Folk liker jo ofte å bli kjent med bloggeren bak bloggen :)

Outfits er det vel mer enn nok av der ute allerede, det beste er jo å skrive om noe som opptar deg, og gjerne med noen bilder.

Det skal gå å blogge fra iPad. Har du skaffet deg appen? Den fungerer på iPhone, iPod Touch og iPad. Søk på "blogg.no" i Appstore for å finne den. Appen er gratis :)

meblogg

27.05.2012 kl.15:09

ideatroll: Så dum jeg er som ikke har tenkt app! Har blogget uten appen jeg så tusen hjertelig takk! Nyttigste hjelpen til nå :)

LilleKoda

27.05.2012 kl.15:12

Jeg kunne tenkt meg at du blogget om noe som er viktig for deg, eller om dine meninger om ting =)

Ha en fin søndag!

ideatroll

27.05.2012 kl.15:15

Hahaha nei, du er ikke dum for det da! Du er langt fra den eneste som ikke tenker på at man må ha appen :) Jeg ville neppe visst det jeg heller, hvis jeg ikke hadde jobbet i supporten ;)

Skriv en ny kommentar

meblogg

meblogg

30, Stavanger

En blogg om hvordan det er å leve med ME. Vil også blogge om livet mitt ellers, fortid og nåtid, fremtidsdrømmer og håp. Og om helt hverdagslige ting. Vil også blogge om ting som dyr, sminke, klær og det som dere vil jeg skal blogge om. Målet med en blogg er jo at noen leser den. eg selvstendig forhandler av Forever living produkter så kommer til å blogge om aloe vera drikken, sminken og de fantastiske økologiske produktene som er basert på aloe vera :) Kontakt meg gjerne på meblogg@yahoo.no

Kategorier

Arkiv

hits